OUT OF AFRICAN VERKKOKAUPAN REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10§

Laatimispvm. 10.6.2015, muutokset 10.8.16 kohtiin 1. ja 2.

  1. REKISTERINPITÄJÄ

Nimi: Out of Africa ry

Postiosoite:Jäähallinraitti 3, FI – 33540 TAMPERE

  1. REKISTERIASIOISTA VASTAAVAT HENKILÖT

Yhdistyksen puheenjohtaja ja kaupasta vastaava

  1. REKISTERIN NIMI

Out of African verkkokaupan asiakasrekisteri

  1. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Verkkokaupan asiakasrekisteriin kerätään kaupassa asioineiden ihmisten tietoja laskutusta ja kirjanpitoa varten. Tilauksia tehneille asikkaille saatetaan tulevaisuudessa postittaa tilatun tuotteen yhteydessä materiaalia – tiedotteita tai mainoksia – yhdistyksen toimintaan liittyen.

  1. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja, asiakkaiden itsensä antamia yhteystietoja, kuten: nimitiedot, lähiosoite, postinumero, ja -toimipaikka, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

  1. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilön oma ilmoitus nettikaupan kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai ennakkotilauslistan kautta (tilauksen teon yhteydessä).

  1. TIETOJEN LUOVUTTAMINEN JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Henkilötietoja ei luovuta suoramarkkinointitarkoituksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

  1. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Sähköisesti käsiteltävät tiedot: Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisina eikä niitä anneta muille kuin yhdistyksen työntekijöille rekisterin tarkoituksen mukaiseen käyttöön. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksin. Järjestelmä on suojattu asianmukaisesti.

  1. HENKILÖTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN/POISTAMINEN

Asiakkaiden tiedot voidaan poistaa verkkokaupan asiakasrekisteristä henkilön pyynnöstä (puhelimitse, kirjallisesti, sähköpostilla tai nettisivujen kautta) tai yhteystiedon tarpeettomuuden tai osoitetietojen vanhentumisen vuoksi.